пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Бібліотечний календар "В обіймах слова"


Вже місяць в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС відлічує дні бібліотечний календар "В обіймах слова", створений за підсумками районного фотоконкурсу "Подільчанка в обіймах слова". Обкладинку календаря прикрашає фото переможниці за онлайн-голосуванням на каналі "Бібліотечний меридіан" в Ютубі.


Переможницею стала учасниця конкурсу під номером 12 Надія Плохотнюк, студентка медичного училища ім. В. Жуковського.
Крім переможниці, на сторінках календаря красуються 12 чарівних дівчат, які полюбляють книжки і читання та є активними учасницями різноманітних бібліотечних заходів.
З красунями-подільчанками на сторінці "Бібліотечного меридіану" познайомились більше 1000 користувачів інтернету, 138 активно підтримували голосуванням своїх "обраниць". А книги, які брали участь в презентації вибору дівчат, миттєво розійшлися серед читачів.
Перші дівчатка, які лідирували за голосуванням, вже отримали яскраві постери-календарі з власним зображенням. Чекаємо на інших!
Ми дуже раді, що в цьому конкурсі природно поєднались дівоча краса з красою та силою художнього слова. Пропонуємо і Вам познайомитись з нашим календарем.

календар 2018 на сайт

Немає коментарів:

Дописати коментар