середу, 7 березня 2018 р.

Великофонтанські бібліотеки у районному кросингу






Бібліотекарі Великофонтанського старостинського округу в дні «Шевченківських березин» презентували своїм читачам в рамках кросингу книжкові виставки, тематичні полички та викладки літератури про життя та творчість Великого Кобзаря.



Завідувачка бібліотекою села Гидирим Василиса Полуденна запросила своїх читачів на презентацію книжкової виставки «Шевченко вічний, як народ» та тематичної полички «Безсмертної слави поет». Виставка складається з виставкового стенду та літературної викладки на столі. 



В центрі виставці-інсталяції – графічний портрет Тараса Шевченка, виконаний художником Малиновським, прикрашений вишитим рушником. Цікавою є своєрідна книжкова вежа з творів багатотомного видання творів Шевченка.




Цілих дві тематичні виставки прикрашають бібліотеку села Малий Фонтан (завідувачка - Ірина Дмитрієва): постійно діюча книжкова виставка «Невмируща сила генія Шевченка» та експрес-виставка «Шевченко – провісник долі України»


На поличках постійно діючої виставки притягують погляд велика кількість яскравих цитат з висловами самого Шевченка та відомих українських письменників, 




а на стенді експрес-виставки розміщена переважно література в жанрі «нон-фікшн» (документальні видання) про реальні факти з життя великого Генія України.

Немає коментарів:

Дописати коментар