понеділок, 18 червня 2018 р.

Чарівне літо в танку з книжками


Бібліотечне літо Подільщини ангажує на танок з книжками. В селах нашої громади продовжуються бібліотечні заходи з популяризації читання серед дітей та молоді.
Дуже приємно, що партнерами такого «танку» виступають не тільки вчителі на пришкільних майданчиках, а й працівники клубних закладів.
У Старокульнянському  Будинку культури під час літніх канікул проводяться різні масові заходи для дітей: презентації книжкових виставок, вікторини, ігри, конкурси, подорожі, дебати, брейн-ринги, флеш-моби, майстер-класи, танцювальні конкурси. 



Діти залюбки беруть активну участь у них, заряджаються веселим настроєм і азартом перемоги. На останньому заході, який проводила бібліотекар  спільно з художнім керівником команди читачів-ерудитів складали пазли з героями книг, відповідали на каверзні питання на знання літератури, презентували останні прочитані книжки та приймали участь у танцювальному попурі.



А в селі Вишневому бібліотекарі філії №7 та філії№40 об’єднали свої зусилля у проведенні свята-подорожі «Сторінками улюблених казок».        Діти відгадували загадки: «Вгадай казку за описом і приклей наклейку», 



Складали малюнки за допомогою пазлів, провели інтерактивну гру на ерудованість і весело кружляли майданчиком з улюбленими книжками, бо без них неможливо було відповісти на запитання гри.










18 червня бібліотекарі та працівники культури села Нестоїта на шкільному  подвір'ї для дітей провели Свято квітів: "Квітковий дивограй". 



Бібліотекарі презентували книжкову виставку: "Ясніє в кожній квітці дивина!", а також розповіли учням легенди про квіти, а саме історію чорнобривців, ніжність квітів синього кольору - волошки, про троянди, лілію. А наприкінці  заходу запропонували тематичну квіткову вікторину та квіткові  загадки.



Строге, таємниче танго з книжками - Прес -досьє "Безмежний світ професій" запропонували бібліотекарі села Липецьке учням 9 класу. В житті  кожної людини повинна бути мета: ким стати у майбутньому. Це питання стоїть перед кожним випускником, який сьогодні закінчує школу. 
Бібліотекарі розповіли учасникам заходу про різні професії, познайомили з сучасним ринком професій та побажали кожному обрати професію своєї мрії. 
Веселе, бажане, загадкове бібліотечне літо триває.

Немає коментарів:

Дописати коментар