вівторок, 21 серпня 2018 р.

Національний кандидат на "Оскар" у бібліотечному кінозалі.


22 серпня  до Дня Незалежності в ПЄЇ центральної бібліотеки  в 15. 00 відбудеться показ  кінострічки  «Рівень чорного» Валентина Васяновича, яка була національним кандидатом на премію «Оскар» за найкращий іншомовний фільм та була відзначена призом Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) на 8 Одеському кінофестивалі.

Картину Васяновича, звісно, є за що сварити, але якщо згадати, що фільм народжувався буквально в процесі зйомок двома друзями (самим Васяновичем і справжнім весільним фотографом Костянтином Мохначем) з якихось розрізнених епізодів знічев'я, і що Мохнач непрофесійний актор, і бюджету ніякого не було, то стане зрозуміло, що у хлопців вийшла напрочуд талановита замальовка про самотність. 



Що сталося в проміжку між молодістю і 50-річчям головного героя? Куди рухатися далі? І який з цього всього випливає висновок? На одне запитання фільм Васяновича дає відповідь. Решту режисер залишає глядачеві. Приєднуйтесь до перегляду фільму і визначте "рівень чорного" у своєму житті і шляхи, як його подолати.

Немає коментарів:

Дописати коментар