понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Родина - це любов на все життя



28 вересня до Всеукраїнської акції-флешмобу "Усиновлення - це любов на все життя" до Дня усиновлення, яка проходила з метою привернення уваги до питання влаштування на виховання в сім’ї громадян України дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, приєднались бібліотекарі сіл Подільльщини, а саме Гидериму, Мурованої, Липецького, Мардарівки, Нестоїти та ін.  



В приміщеннях бібліотек були оформлені тематичні куточки, книжкові виставки, проходили інформаційні години та різноманітні масові заходи для дітей та родин.



Одним з цікавих заходів, які проходили в цей день, стала літературно-музична композиція "Символи в народній пісні" в бібліотеці села Качурівка









де бібліотекар Катерина Гоцуленко, завідувачка клубом Ольга Поштар і вчителі Качурівської ЗОШ Валентина Бригадир та Галина Ступницька розповідали присутнім про родинні символи, що зміцнюють родину, роблять її життя щасливим, багатим та згадуються в народних піснях.




Жінки декламували вірші поетів про вербу, жито, барвінок, калину, дуб, тополю, пригадали влучні народні прислів'я та співали пісні нашого народу.



В бібліотеці села Куяльник цього дня згадували великого вчителя, педагога з великої букви Василя Сухомлинського, який все своє життя присвятив вихованню дітей, "віддавши їм своє серце". Він не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі.  







До 100-річчя Василя Сухомлинського в бібліотеці відбувся художній вернісаж "Стежками любові і добра", під час якого бібліотекарі Марія Каназірська та Рита Гарматюк познайомили дітей з біографією вчителя та продивились  книги, які були представленні на тематичній виставці.

Немає коментарів:

Дописати коментар