середу, 10 липня 2019 р.

Де книга - там молодь!


Літо - це пора відпусток, шкільних та студентських канікул, найулюбленіша пора дорослих та молоді. Чимало з нас  мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушає у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст і місць.   Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки?
Отже, якщо ви любити читати, а літо і книга для вас нероздільні, завітайте до центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС, де вас зустріне книжкова виставка-рекомендація «Де книга - там молодь»

Девізом виставки є вислів: «Читати – це модно! Читати – це мудро! Читайте вільно! Читайте всюди!»
Серед двадцяти п’яти книг знаменитих українських та світових письменників, представлених на виставці, є психологічні і авантюрні, філософські і фантастичні, веселі і сумні. Але всі вони цікаві і захоплюючі, всі допомагають краще зрозуміти себе і інших людей, побачити світ під несподіваним кутом зору, збагатити своє життя новими емоціями і новим досвідом.



Змінять ваше мислення книги Вільяма Голдінга «Володар мух», Гарпера Лі «Убити пересмішника», Френсіса Фіцджеральда «Великий Гетсбі», Маркуса Зузака «Крадійка книжок».



Надихнуть – книги Кузьми Скрябіна «Я, паштет і армія», Джеймса Боуена «Вуличний кіт на ім'я Боб», Тетяни Белімової «Вільний світ», Дари Корній «Крила кольору хмар».



Навчать вас любити книги Шарлоти Бронте «Джейн Ейр», Джейн Остін «Гордість та упередження», Панаса Мирного «Повія», Ольги Кобилянської «В неділю рано зілля копала», Дарини Гнатко «Катерина».



Зацікавлять – книги Едгара По «Золотий жук», Анастасії Нікуліної «Зграя», Еріха Марії Ремарка «На західному фронті без змін», Шеннон Керк «Метод 15/33» та інші.



Яскраві книжкові обгортки, майстерне оформлення виставки так і ваблять найскоріше взяти книжку, зручно вмоститися, сховавшись у прохолодному куточку від літньої спеки та читати, читати, читати...

Немає коментарів:

Дописати коментар