пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

У день Святого Миколая в медіацентрі фінішував фестиваль "Українське дитяче кіно"




Весело та гамірно було в медіацентрі центральної бібліотеки 19 грудня. В день Святого Миколая сюди завітали маленькі гості, майбутні читачі бібліотеки, школярі молодших класів села Гонората.  


До бібліотеки їх разом із вчителями Ганною Крестовою, Лесею Цуркан та сільським бібліотекарем Світланою Якубовською привіз шкільний автобус на перегляд мультиплікаційних фільмів в рамках фестивалю «Українського дитячого кіно» від компанії Артхаус Трафік та  Державного агенства України з питань кіно.






До уваги маленьких кіноглядачів була продемонстрована добірка найкращої української анімації від студії «УкрАнімаФільм»



З цікавістю та задоволенням спостерігали дітки за мультфільмами,  на яких виросло не одне покоління дітей, які вчили дітей дружбі, добру, взаємодопомозі, співчуттю до ближнього. 



Це улюблені мультики наших батьків: «Капітошка», «Як Петрик П'яточкін слоників рахував», «Как казаки в футбол играли».



Не менш цікавими для школярів стали і нові анімаційні роботи сучасних українських режисерів, які представляють країну на міжнародних кінофорумах та кінофестивалях. 


Не відриваючи очей, хлопчики та дівчатка слідкували за персонажами мультфільмів «Халабудка», «Йшов трамвай девятий номер».
А скільки веселих посмішок та щирого сміху викликали пригоди героїв мультика «Чотири нерозлучні таргани та цвіркунець»!



Приємним сюрпризом для дітей став візит на перегляд «справжнього» Святого Миколая з мішком солодких подарунків для слухняної малечі. 



Дарунок знайшовся для кожного маленького гостя бібліотеки, бо всі вони цілий рік були слухняні, чемні, розумні та старанні.




А покидаючи бібліотеку, дітки не змогли  обминути бібліотечну новорічну ялинку та Різдвяну книжкову виставку, біля якої зробили загальне фото на згадку про захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар