четвер, 29 квітня 2021 р.

Пасхальний дзвін лунає звідусіль


2 травня в кожну оселю християн - українців ввійде найвеличніше свято - Великдень, яке наповнює наші серця почуттям віри, любові, надії. Бібліотеки Куяльницької ЦБС щиро вітають всіх своїх читачів та користувачів з наступаючим світлим святом Воскресіння Христова, бажають міцного здоров'я, радості, благополуччя і запрошують прийти і ознайомитись з розгорнутими у кожному закладі тематичними книжковими виставками.


Краєзнавчий відділ центральної бібліотеки запрошує читачів на презентацію виставки-інсталяції "Пасхальний дзвін лунає звідусіль".  На виставці представлені книги, які допоможуть освоїти техніку писанкарства, познайомитись з рецептами сирних пасок та куличів, які притаманні різним регіонам нашої країни, дізнатись про звичаї та великодні обряди.


Смачного та радісного Великодня бажає своїм читачам Старокульнянська бібліотека і пропонує їм книжкову виставку-рекомендацію "Великодній кошик" - справжню скарбничку нових кулінарних рецептів пасочок, куличів, "крафінів", пасхальних пряників, м'ясних страв, які приємно здивують і порадують кожну господиню.




Бібліотека селища Борщі приготувала книжкову викладку "І славять щовесни Великдень", прикрашену смачною Пасхою та великодніми крашанками.




Багато цікавої інформації про народні великодні традиції, обряди та звичаї міститься на книжковій виставці-інсталяції в бібліотеці села Новоселівка під назвою "Великдень іде - свято в душі несе".




"Великдень всіх нас на гостини просить" - книжкова виставка під такою назвою зустрічає великих і маленьких читачів Малофонтанської бібліотеки.





Шановні читачі, будемо щиро раді бачити вас в наших  бібліотеках!

Немає коментарів:

Дописати коментар