пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

Життя в стилі "ЕКО"

 



З 15 до 22 квітня в бібліотеках Куяльницької громади проходив щорічний Тиждень екологічних знань «Життя в стилі «ЕКО», метою якого є привернення уваги дітей та молоді до екологічних проблем, виховання почуття відповідальності кожної людини за збереження і раціональне використання навколишнього середовища.    



В рамках відзначення Дня Довкілля в Україні (15 квітня) та Всесвітнього дня Землі (22 квітня) працівники бібліотек громади провели низку культурно-просвітницьких заходів. 



Так,  в бібліотеці села Гидерим пройшов  урок екології під назвою "Чисте довкілля - здорове життя!". 



Велику увагу читачів викликала презентація книжкової виставки "Земля наш спільний дім", конкурс екологічного малюнку та відеоперегляд на екологічну тематику.



Конкурс дитячого малюнку «Обіймемо Землю красою і любов’ю» пройшов в бібліотеці села Куяльник,  намалюй Землю, та ознайомся з проблемою екологічної катастрофи яка охоплює весь світ.



Цікава екологічна відеогра-вікторина «Не руйнуй гармонії земної» зібрала маленьких читачів в бібліотеці села Бочманівка.




Екологічна виставка «Знай, люби і бережи природу» зустрічає дорослих і маленьких читачів бібліотеки села Вишневе.



В бібліотеці села Новоселівка оформлена книжкова виставка "Збережемо природу Землі разом!".



В центральній бібліотеці протягом тижня для дорослих та юнацтва проводився веб-огляд літератури «Зазирнімо в обличчя Землі» на сторінці Фейсбук «Книга бібліотечна». 




У відділі абонементу оформлено екологічну  книжкову  виставку «Життя в стилі ЕКО».



Цікавинкою  пройшов  літературний  букслем «Таємниці і загадки Землі» з презентацією яскравих видань Стівена Гокіна  «Про Всесвіт коротко», науково-популярної збірки "Найкоротша історія часу", бестселеру Amazon та The New York Times "Великий замисел" та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар