четвер, 26 вересня 2024 р.

Бібліотека: разом можемо більше!


25 вересня в медіацентрі центральної бібліотеки КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» відбувся святковий NON-Stop «Бібліотека: разом можемо більше», присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек.



На заході були присутні заступник Куяльницького сільського голови з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко, заступник Куяльницького сільського голови з економічних питань Софія Ходюк, голова Подільської районної ради Микола Соколов.

А також співробітники Куяльницької громади, медичних закладів, Центру пробації, ДСНС, Центру життєстійкості, ГО Товариства Червоного Хреста України, Молодіжної ради Куяльницької сільської ради, представники творчої інтелігенції краю.


Грамотами Куяльницької сільської ради були нагороджені:
- колектив Центральної бібліотеки КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» (ДЮГАЄВУ Світлану Миколаївну, директора КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка»)


за велику роботу з увічнення пам’яті загиблих воїнів-земляків, проведення патріотичних соціокультурних закладів і виховання любові до рідного краю та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек;


- колектив Центральної дитячої бібліотеки КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» (ЗІНЧЕНКО ОЛЕНУ МИКОЛАЇВНУ, завідуючу Центральної дитячої бібліотеки КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка»)


– за активну участь у Міжнародних та Всеукраїнських патріотичних, літературних та творчих конкурсах, активну роботу з промоції читання серед дітей та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек;


- бібліотеку-філію селища Чубівка КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» (УШАКОВУ Юлію Анатоліївну, бібліотекаря бібліотеки-філії селища Чубівка КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка») – за активну роботу з дітьми і залучення читачів до літературних і творчих конкурсів та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек;

- бібліотеку-філію села Нестоїта КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» (СТОПЧАНСЬКУ Наталію Євгенівну, бібліотекаря І категорії бібліотеки-філії села Нестоїта КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка») – за активну співпрацю з клубними закладами в напрямку патріотичного виховання і популяризації краєзнавчих знань та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек;

- бібліотеку-філію села Коси КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» (ПЕРЛЕЙ Олену Олександрівну, бібліотекаря І категорії бібліотеки-філії села Коси КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка») – за активну співпрацю з клубними закладами в напрямку патріотичного виховання і популяризації краєзнавчих знань та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.


На бібліотечний нон-стоп були запрошені всі, з ким бібліотеки працювали в ці непрості роки, щоб подякувати за співпрацю.



Бібліотеки вітали заступник Куяльницького сільського голови з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко, голова Подільської районної ради Микола Соколов,


начальник відділу розвитку культури та туризму Надія Красовській, начальник відділу освіти Людмила Вострікова та директор комунальної установи «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» Світлана Дюгаєва.


Сучасні бібліотечні заклади несуть не тільки велику інформаційну місію, місію збереження історичної пам’яті, народознавства, а й місію єднання. Бібліотеки нашої громади – це сучасні коворкінг-центри, де працюють тренінгові групи, майданчики для спілкування,

місце проведення різноманітних курсів, колективного перегляду документальних чи художніх фільмів, зустрічей з учасниками бойових дій та їх родинами, творчих зустрічей з письменниками, інтелектуальних ігор, конкурсів дитячої творчості.



Багато гарних слів почули на свою адресу бібліотекарі від гостей заходу.




Партнерам бібліотек були вручені подяки і невеличкі пам’ятні сувеніри.



Працівники Куяльницького центру культури і дозвілля (директор Ольга Заборська) подарували бібліотекарям прекрасний святковий концерт.

Немає коментарів:

Дописати коментар