понеділок, 16 травня 2016 р.

Пізнаємо Європу та опановуємо міжнародну мову з бібліотекою



Неділя 15 травня в центральній районній бібліотеці вже вкотре виявилась насиченою на події та зустрічі. В читальній залі зібрались на засідання учасники Території Z, активно працював районний англомовний  клуб, проводив черговий захід Пункт європейської інформації.


Пункт європейської інформації продовжує віртуальні подорожі країнами Європи. 15 травня молодь району вирушила у подорож до Іспанії, популярної туристичної країни, яка притягує своїм приємним кліматом, дивовижними культурними багатствами і доброзичливим народом.  

Координатор ПЄІ Інна Вербицька  запропонувала юнакам та дівчатам переглянути відеосюжет -  добірку з 10 найбільш відомих фактів про Іспанію.  Молодь із зацікавленням зустріла запропонований відеоматеріал, який допоміг поповнити туристичний багаж новою інформацією.

Продовжують вдосконалювати свої знання англійської мови та з користю проводити свій вільний час і юні учасники клубу «English speaking club». Цієї неділі школярі з району працювали над темою «Present Simple  and Present Continuous», проводили анкетування, запитували своїх товаришів щодо місця проживання, як вони добираються до школи, хто з них полюбляє комедії тощо. 


На основі отриманої інформації було складено порівняльну таблицю. Також учні ділились враженнями щодо переглянутого фільму про підлітків на англійській мові. Обговорили наступну тему заняття «Подорож».


 Учасники з задоволенням вели діалоги про свої інтереси, про свою родину. Поділившись на команди, в ігровій формі вели пошукову роботу та на основі отриманої інформації коротко відповідали на питання модератора клубу Тетяни Попової та команди суперників.






Заняття клубу проходять у веселій, невимушеній атмосфері. Невеличкими кроками ми пізнаємо Європу та опановуємо міжнародну мову, на якій говорять більше 1,5 мільярди людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар