вівторок, 17 травня 2016 р.

Родинне свято у Малому Фонтані




У Малофонтанському клубі пройшов родинний вогник "Я людина, ми - родина, дім наш - Україна" до Міжнародного Дня сім'ї. Захід організували та провели завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідувачка клубом Ірина Попенко. 





Бібліотекар познайомила присутніх з сімейними цінностями, традиціями та народними звичаями, що передаються з покоління в покоління на нашій українській землі. У виконанні Ірини Попенко прозвучала зворушлива пісня про родину.
Словами привітання продовжив свято запрошений на захід голова сільської ради Сергій Рудик, який завітав на нього зі своєю дружиною. Сільській голова привітав усіх із святом, побажав кожній родині злагоди, сімейного затишку та миру, бо міцна родина - це успішна Україна.


Цікаві конкурси, запропоновані ведучими заходу, залучили до участі майже всю аудиторію заходу. Молоді сім'ї Малого Фонтану мали змогу дружньо позмагатися між собою за перемогу. Кожна родина поділилася своїми талантами, здібностями, відчула теплоту сердець, доброту і любов, злагоду сердець інших сімей. Святкову атмосферу  допомогла підтримувати гарна музика. 


Всі бажаючі познайомились з  книжковою виставкою "Родина, як зірка єдина", розробленою та представленою бібліотекарем. А покидали свято з гарним настроєм, усміхненими обличчями дітлахів та невеличкими дарунками.Такі заходи зміцнюють не тільки родини, а й сільську громаду в цілому.

Немає коментарів:

Дописати коментар