четвер, 7 вересня 2017 р.

Екскурсійний "бібліотечний вересень"-2017 стартував на Подільщині




Читач починається з дитинства, і дуже важливо, щоб перші дитячі враження від бібліотеки були яскравими та захопливими. Про це добре знає бібліотекар Малофонтанської  сільської бібліотеки Ірина Дмитрієва, яка ретельно підготувалась до зустрічі з наймолодшими відвідувачами бібліотеки - вихованцями дитячого садочку.



7 вересня на екскурсію "Цей дивовижний світ - бібліотека" завітала старша група дитсадка з вихователем Кривцовою Оленою Анатолієвною і нянею Додою Оксаною Іванівною. 
На дітей чекали яскраві видання новинок дитячої літератури, цікава літературна вікторина "Подорож по казках"



У веселій грі "Покажи улюбленого казкового героя" прийняли участь усі, без винятку, хлопчики та дівчатка. Кожен жестами та мімікою показав свого книжкового улюбленця, а решта діток вигукували найцікавіші версії.


Під час екскурсії бібліотекар продемонструвала нові, сучасні можливості бібліотеки, запропонував діткам до перегляду мультфільм "Івасик Телесик" з мережі Інтернет, а потім під мелодію всім відомого дитячого "танцю маленьких каченят" дітки весело танцювали, старанно повторюючи рухи бібліотекаря та вихователів.



Час в бібліотеці промайнув швидко та цікаво, а керівники повернулись до садочка з книжковими новинками для своєї малечі.

Немає коментарів:

Дописати коментар