пʼятницю, 10 серпня 2018 р.

До бібліотеки завітай, новинку прочитай!

Бібліотек@ - все тут, всі тут!» не просто гарний девіз УБА. Куяльницька громада зберігла бібліотечну систему у повному обсязі. Тому у нас , дійсно, всі на робочих місцях і роблять все можливе, щоб зробити бібліотеку справжнім центром громади і залучити якомога більше людей до читання.

Наразі, в цьому році,  вперше за останні 5 років на розвиток бібліотек  було виділено 205 тисяч гривень  (150 тисяч на придбання нової літератури,  35 тисяч на підписку періодики), що дало можливість для кожної сільської бібліотеки придбати по 50 - нових книжок і виписати по 7-8 найменувань періодичних видань. Тому, одними з основних заходів серпня є презентації довгоочікуваних новинок. Особливо багатий вибір у малечі, тому, що 60% літератури придбано саме для них.


В Старокульнянській бібліотеці відбулась презентація нових книг  сучасних українських письменників та зарубіжних авторів для малечі і дорослих. Фантастика і неймовірні пригоди, продовження улюблених книжкових серій з захопленням розійшлися по руках. Гарні та яскраві новинки завжди користуються попитом. 

Центральна бібліотека теж інтригує своїх читачів. Головна вітрина новинок "Світ сучасної літератури" регулярно поповнюється, бо розлітається , як кажуть на ульот. Серед нових книжок: Марк Леві "Викрадач тіней", Кузьма Скрябін "Я, Шонік і Шпіцберген", Джорж Мартін "Битва королів", Сара Вган "анатомія скандалу", фіона Бартон"Вдова та ін.


Бібліотекарі села Липецьке порадували малечу добіркою нових казок, яку презентували в ході літературної подорожі "Моя казка". В країні казок відбувались цікаві дійства: ігри, вікторини, громкі читання. Нова яскрава література приваблює і кожному малюку залюбки прибігти додому такою книжкою.



Бібліотекарі  роблять все, щоб бібліотека завжди була привабливою для дітей, а їхні батьки зрозуміли, яким гарним партнером може стати бібліотека для успішного розвитку їхньої дитини.









Тож поспішайте до бібліотек , бо сьогодні "Все тут, всі тут", для того, щоб малечі одним затяжним, але дуже змістовним  стрибком запригнути до школи, а дорослим  зняти стрес та відпочити душею. 

Немає коментарів:

Дописати коментар