пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

Цікаві досліди від Фіксіків в сільській бібліотеці





В Косівській бібліотеці відбулась презентація нової книги, яка надійшла до фонду бібліотеки, під назвою "Енциклопедія Фіксиків".
Бібліотекар Олена Дегтяренко познайомила дітлахів з енциклопедією, на сторінках якої можна знайти безліч цікавих фактів і неймовірних дослідів, а потім запропонувала долучитись до практичних занять щодо перевірки дослідів від Фіксіків безпосередньо в бібліотеці.



Керуючись уроками Фіксіків, діти провели цілу низку простих та видовищних дослідів. Наприклад, накрили повну склянку води листком та перевернули її, а вода не розлилась. Другим завданням було створення в банці з водою різнокольорових кульок. Але найбільше сподобалось усім виверження магми з імпровізованого вулкану. Це було дуже захопливо і весело.



На заході гості дізнались, що  книги є не тільки художніми, але й надзвичайно пізнавальними та цікавими. Всі досвіди були роз’яснені Фіксиками, науково обосновані і вдалися маленьким читачам, тому що були виконані точно у відповідності рекомендаціям книжкових героїв.
«Отже,  читайте книги з задоволенням та поповнюйте свій розум багажем нових знань!» - закликала маленьких читачів бібліотекар. 


Немає коментарів:

Дописати коментар