вівторок, 26 лютого 2019 р.

5 % майбутніх успішних людей Подільщини зібрались в центральній бібліотеці





Нещодавно в  Пункті європейської інформації центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС було гамірно і весело. 17 лютого проходила  олімпіада з ментальної арифметики.




Ми всі знаємо, що час від часу в сфері освіти з'являються «модні новинки». Останнім часом стало модним віддавати дітей на навчання ментальної арифметики.  



Читаючи рекламу центрів навчання ментальної математики та спілкуючись з організаторами заходу з'ясувалося,



що  мета занять ментальною арифметикою – не саме вміння швидко рахувати, а розвиток обох півкуль мозку, завдяки чому дитина стає  успішною в різних видах діяльності. 



А станеться це завдяки тому, що заняття будуть стимулювати рівномірний розвиток двох півкуль головного мозку. На думку вчених, саме від гармонійного розвитку обох півкуль, залежить наскільки успішний чоловік в житті.  



Тобто завдяки заняттям ментальною математикою ваша дитина увійде в 5% успішних людей, які домагаються високих результатів у всьому.




Зараз  ця методика поширена вже в  понад 50 країнах світу, включаючи розвинуті країни Єв.  В Україні вона практикується протягом останніх 3-5 років. Є така школа і у нас. 



Нам дуже приємно, що сьогодні у бібліотеці зібрались майбутні генії і успішні люди нашого краю, які і рахували, і малювали, і грали в нашому бібліотечному просторі. 



Не менш цікаво було і батькам, які дружньо намагалися повторити завдання тренерів і захопливо стежили за своїми дітьми. У нас було тісно, але весело і цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар