четвер, 18 квітня 2019 р.

Богдан Сушинський на Подільщині: нові книжки, яскраві враження, заслужене визнання




За доброю традицію вже кілька років поспіль прем'єра нових книжок відомого українського письменника, історика, журналіста Богдана Сушинського проходить на базі центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС, де з 2012 року розміщується його авторський фонд. 



Цьогорічна зустріч з автором відбулась 17 квітня в новому медіацентрі бібліотеки. Богдану Івановичу було чим поділитися з поціновувачами його творчості, читачами та бібліотекарями громади. 



2018-2019 роки стали знаковими для його творчості, роками визнання літературної діяльності письменника не тільки в нашій країні, а й серед міжнародної спільноти. 










Чотири літературні премії протягом тільки останніх двох років: вітчизняні премії Пантелеймона Куліша та Ірини Вільде, міжнародні - Джека Лондона та Антуана де Сент-Екзюпері! Все це - вагомі нагороди, яких прагне кожен письменник і якими по праву пишається.



Під час зустрічі Богдан Іванович детально розповів не тільки про сюжети книжок, за які він був удостоєний літературних нагород, а й на цікавих біографічних фактах з життя Джека Лондона, Сент-Екзюпері, Пантелеймона Куліша.


Авторський фонд письменника вчергове поповнився книжковими новинками: пригодницьким романом "Лавровый венок для смертника", де на загубленому в океані острові знаходиться тюрьма для смертників "Рейдер-Форт" та розротується напружена психологічна драма між тюремним палачем та жорстоким вбивцею, 


та восьмою книгою з серії "Тайны истории. Антология шпионажа"Жрецы диверсий и провокаций", присвячена секретним операціям спецсужб, зокрема одній з найбільш інтригуючих тайн Другої Світової війни, підземному місту СС "Табору дощового хробака". 


Зустріч, як завжди, пройшла в доброзичливій атмосфері. Чудовий оратор, з тонким почуттям гумору, людина-екциклопедія, яка вражає своєю феноменальною памяттю і знанням історичних подій з безліччю цікавих фактів та подій, Богдан Іванович захопив усіх своїм виступом-презентацією. 





Скільки б не зусрічалися з ним, завжди дізнаємося щось нове, вражаючись невтомною творчою енергією та працелюбністю письменника.

Немає коментарів:

Дописати коментар