середа, 5 лютого 2020 р.

Селфі з книгою в Борщівській бібліотеці





Нещодавно бібліотека селища Борщі отримала нові книги для дітей середнього та старшого віку. Видання різноманітні за темами і жанрами, тож кожен читач зможе підібрати для себе цікаву та корисну книжку.



Завідуюча бібліотекою Ганна Михайлівна переконана, що дитяча книга, незважаючи на високі новітні технології, завжди залишатиметься хорошим другом для дітей, 


читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання всього нового, тому, отримавши новинки літератури, одразу запросила до бібліотеки читачів, ознайомитись з «гарячими» новинками літератури.








На презентацію книжкових новинок "Репертуар для модного читання" до бібліотеки зібрались її активні молоді читачі, учні Борщівського НВК I-III ст. № 2. Ганна Михайлівна зробила цікаву та креативну рекламу кожній новій книжці, зосередивши увагу на літературі для підлітків від видавництва «Академія». 



До даної серії входять твори сучасних молодих українських письменників, які піднімають актуальні проблеми, що стоять перед молоддю: буліннгу, нерозділеного кохання, самотності, самоутвердження, кібершахрайства, віртуальної залежності, психологічного тиску, здоров'я.





Кожен із присутніх обрав для себе улюблену книгу для читання, зробили з нею якраве селфі на пам'ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар