середа, 4 жовтня 2023 р.

«Як голова сивіє, то чоловік мудріє»

 



На початку жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей поважного віку. Для українців це дуже важливе свято, тому що ми завжди шанували досвід і людей, які його мають. Підтвердження - наша народна мудрість, яка вилилась в приказках та прислів’ях.



До цього чудового осіннього свята в бібліотеках пройшла низка різноманітних заходів з людьми «елегантного» віку.



В бібліотеці села Гидерим пройшла тепла та душевна бесіда за круглим столом під назвою "Коли душа тепла захоче". Особливо сподобалась присутнім презентація підготовленої бібліотекарем фотовиставки "Коли оживають старі фотографії".



В Чубівській сільській бібліотеці проведений вечір-зустріч "Домашнє консервування". Присутні поділилися рецептами домашніх заготовок, ознайомилися з літературою, яка є в бібліотеці на цю тематику.



В бібліотеці села Борщі відбулась mini музично-літературна композиція "Золото літ", присвячена Дню похилого віку та Дню вчителя. 



Бібліотекар Мардарівської бібліотеки взяла участь в благодійній акції під назвою "Даруй добро", організованою старостатом.



Бібліотекар села Глибочок разом із працівниками старостату вітала зі святом людей похилого віку і в бібліотеці, і на порозі їхніх осель, завітавши до них з теплими словами, квітами та дарунками.



Проводячи заходи з людьми похилого віку, бібліотекарі громади від щирого серця бажали усім добра і  здоров’я, родинного затишку, любові і тепла, мирного неба, довгих і щасливих  років життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар