понеділок, 30 вересня 2024 р.

В лабіринтах книжкових таємниць

 



Протягом місяця в бібліотеках громади панував традиційний щорічний «Бібліотечний вересень» - місячник цікавих екскурсій, пізнавальних заходів та знайомств з бібліотеками.



Цікава екскурсія під назвою «Книжковий дім відкритий всім» для найменших «читайликів»,  учнів 1-2 класів, пройшла в бібліотеці села Гидерим.


Під час оглядово-пізнавальної екскурсії учасники мали змогу ознайомитися з усіма відділами дитячої бібліотеки, новими книжками, виставками літератури, періодичними виданнями, дізнатися про правила користування бібліотекою та її послуги.


Розважально-пізнавальною складовою екскурсії стали ігри-вікторини під назвою "З якої казки герой" , "Казку читай - загадку відгадай" , "Пазли  збирай - казку відгадай".

До уваги учнів була презентована  книжкова виставка під назвою "Казковий дивосвіт".


У Царстві книжок - у бібліотеці села Гонората – побували і молодші учні Гоноратської гімназії. Вони отримали багато цікавої і корисної інформації про книжки, навчилися знаходити необхідні книжки на полицях. 



Бібліотекар нагадала учням правила поведінки з книжками та розповіла цікаві факти про бібліотеки. Діти відгадували загадки і виконували веселі завдання.


Бібліотекар  села Мурована запросила діток на бібліотечний урок "В лабіринтах книжкових таємниць" до країни, якої нема на жодній карті. «Жителі цієї країни кольорові і красиві, вони радо зустрічають гостей і з ними завжди цікаво. Це  наші друзі –книги» .



Разом з бібліотекарем читають книжки, малюють, грають та відпочивають протягом «бібліотечного вересня» юні «читайлики» бібліотеки села Федорівка.


Відвідувачів бібліотеки села Новоселівка протягом місяця зустрічала книжкова виставка «Знання – це скарб, ключ до нього – книги», на якій представлені книги із серії " Я пізнаю світ", "Дитяча енциклопедія" та " Життя видатних людей", книги які подають інформацію з різних предметів в обсязі шкільної програми та поза її межами, розширюючи кругозір користувачів різних вікових категорій.




Огляди книжковий серій біля виставки, проведені бібліотекарем, завжди були цікаві для читачів.




Шановні користувачі! Читання книг збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим та допомагає пізнавати світ! Приходьте до бібліотек! Ми на вас чекаємо!  

Немає коментарів:

Дописати коментар