середа, 2 жовтня 2024 р.

Екологічна просвіта та інформування у роботі бібліотек в умовах воєнного стану.


1 жовтня 2024 бібліотекарі центральної та центральної дитячої бібліотеки КУ Публічна бібліотека ім. Євгена Чикаленка взяли участь у онлайн-семінарі «Екологічна просвіта та інформування у роботі бібліотек в умовах воєнного стану» від громадської організації








«Всеукраїнська екологічна ліга» , метою діяльності якої є поліпшення екологічної ситуації в державі, формування нового
природоохоронного менталітету..




Фахівці Всеукраїнської екологічної ліги зазначають, що воєнні дії призводять до погіршення економічного стану країни та соціальних умов життя, загрожують навколишньому середовищу.








Щодня маємо факти умисних дій окупантів, що спричиняють техногенні аварії та загрожують екологічній безпеці тисяч людей.



Експерти Всеукраїнської екологічної ліги готують звернення до Міжнародного кримінального суду, який розглядає військові злочини та злочини військової агресії.

Всеукраїнська екологічна ліга закликає громадян України до спільних дій задля захисту рідної землі!








Під час семінару бібліотекарі Інна Вербицька, Олена Зінченко, Віталій Бензар отримали методичні та інформаційні матеріали щодо формування екологічного світогляду та культури громадян України.



Також наші учасники семінару заповнили анкети на отримання тематичної літератури.


Корисною у проведенні заходів з екології буде і відео презентація від Тимочко Тетяна- голови Всеукраїнської екологічної ліги.

Немає коментарів:

Дописати коментар