середа, 2 жовтня 2024 р.

Мелодія золотої пори

 



На початку жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. До цих чудових осінніх свят в бібліотеках Куяльницької громади пройшла низка різноманітних заходів з людьми старшого віку.


Бібліотека села Новоселівка запросила гостей на мистецьку годину «Мелодія золотої пори» за участю вокального аматорського колективу «Журавка». Бібліотекар, працівники Будинку культури та талановиті гості зібралися за святковим столом, пригощалися чаєм та різними смаколиками, вели довірливі й неспішні бесіди.


І звісно співали, лилася українська пісня у виконанні знаного колективу під керівництвом незмінного художнього керівника Михайла Мойсенеця.

Захід ще раз довів усім, що позитивні емоції від проведеного часу - це найкращий еліксир молодості.



За гостинним бібліотечним столом на годину пошани під назвою «Мудрі й багаті літами» зібрались і читачі «елегантного» віку села Чубівка. 



Спілкувались,  ділились кулінарними рецептами, секретами здоров’я, розповідали про своїх рідних і згадували життя, яке і в старшому віці приносить кожного дня нові й нові враження.



Працівники культури села Качурівка цього дня завітали до  самої  старшої  учасниці  художньої  самодіяльності Катерини  Попової, щоб  привітати  її  та  ще  раз  подякувати  за  те, що  передавала  свій  життєвий  досвід  та  навчала  оптимізму. 




Привітали жителів 80+ з Днем людей похилого віку і працівники культури села Бочманівка, подарували їм невеличкі подарунки від спонсорів та найкращі теплі побажання.



Проводячи заходи з людьми старшого віку, бібліотекарі громади від щирого серця бажали усім добра і  здоров’я, родинного затишку, любові і тепла, мирного неба, довгих і щасливих  років життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар